Komt overnachten en genieten in Noord-Holland, in het mooie West-Friese plaatsje Hem. Want tussen de eeuwenoude bomen met hun ongerepte groene bladerdak, slingert een idyllisch laantje naar ons authentieke en gezellige vakantiehuisje voor 4 personen. Van jong tot oud, iedereen kan hier overnachten en is welkom.

2 bedrooms, slaapkamer, tweepersoonsbed

Want wanneer je het sprookjesachtige weggetjes oprijdt, valt de drukte van alle dag als snel van je af. Het lijkt alsof de tijd hier stil heeft gestaan, zo moet het er 150 jaar geleden ook hebben uitgezien, een serene rust. Gelegen in de vrije natuur en op een particuliere kavel, parkeer je je auto op een parkeerplaats in de tuin. Om vervolgens je koffer in het halletje te plaatsen en te genieten van de rust, privacy en comfort wat hier volop aanwezig is. Het vrije uitzicht op de eindeloze tuin geeft alle gelegenheid om eens heerlijk te mijmeren over het leven, of om gewoon even lekker een kop koffie te drinken op het bankje in de zon. Waar wellicht wel een konijntje langs wipt, of je spot één van de uilen die zich in onze tuin hebben genesteld. Niets hoeft, even geen zorgen, standje relax…

De keuken biedt alle mogelijkheden om een zelfgemaakte maaltijd te bereiden. Natuurlijk is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de gezellige woonkamer met televisie en loungebank, kun je je heerlijk terugtrekken. Een verdieping hoger, tref je twee slaapkamers aan, met maar liefst drie luxe boxspringbedden, waarvan één kingsize bed en extra lang.

Loungebank, relaxen en genieten in het vakantiehuis. Uitkijkend op de tuin of lekker tv kijken en netflixen.
Woonkamer
Complete moderne keuken

Of je nu op vakantie wilt met je kinderen, een wandel- of fietsvakantie wilt plannen, een vriendenweekend wilt plannen of heerlijk quality time wilt met zijn tweeën, je bent meer dan welkom in ons guesthouse.

Kom jij binnenkort slapen?